Linea Construct

Sisteme pluviale Ø 165

Menirea de bază a unui sistem de preluare a apelor pluviale (sistem de jgheaburi şi burlane), este de a asigura scurgerea direcţionată a precipitaţiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare. Un sistem modern de jgheaburi şi burlane păstrează aspectul atractiv al clădirii, iar faţada şi subsolurile sunt protejate de degradare.

Cu o gama variata de produse, de diferite dimensiuni,  Linea Construct iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita.

 

Linea Construct

Vopsitorie in camp electrostatic

Vopsirea produselor cu vopsea pulbere în câmp electrostatic asigură o calitate superioară a produsului finit, atât din punct de vedere al rezistenţei mecanice, la coroziune, cât şi a aspectului comercial.

Sistemul de drenaj produs de noi este realizat din tabla de otel cu protectie multistrat:

  • Grosime: 0.6 mm
  • Cantitate zinc: 225 g/m2
  • Stratul final: poliester lucios HBP(25µ)

Linea Construct

Ne puteti contacta:

Adresa: Marginea, Jud. Suceava
Telefon: 0745.203.357
E-mail: lineaconstruct@yahoo.com

Producem si comercializam:

Jgheab; Carlig jgheab; Imbinare jgheab; Capac jgheab; Colier burlan ;Racord jgheab-burlan; Coltar jgheab; Burlan; Cot burlan; Imbinare Y

Linea Construct

Sisteme Pluviale durabile

Linea Construct

Pret de producator

Linea Construct

Marginea Suceava

Linea Construct

Diversitate si Eleganta